View Single Post
Staro 03.06.2011., 19:51   #853
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor NinjaZec Pregled postova
ma nemam pojma ko je uvoznik a i nije da me briga, napravit ću to što si mi savjetovao, budem ovdje još napisao šta je bilo od svega toga, jel ima smisla ić u udrugu za zaštitu potrošača?

Hvala na savjetu, nije da mi je baš toliko stalo do hard diska ali jako mi smeta ovo prodavanje magle, i muljanje, jeb* ih 500gb hard disk, stvarno jako bezobrazno od njih ako ništa barem zbog brige o potrošaču i vlastitog imidža, ali ok.

Edit: kako se točno piše dopis? što je uopće dopis i u kojem obliku se on šalje?
Uvoznik ti je bitan jer po serijskom broju možeš provjeriti kolika je garancija.
Sad, neznam jesi li dobio žutu nalčjepnicu ili nekakav drugi oblik jamstva.. Možda je i propao pa sad seru zjake u ADM-u da nebi ispunili svoje zakonsku obvezu...

No idemo redom.

na a4 napišeš (primjer sa vraćanjem na daljinu):

Code:
Ime Prezime
Vaša adresa 
10000 Zagreb

Protis d.o.o 
                                                                       H. N. Preporoda 35
                                                                       44 000 Sisak

zagreb,  15. prosinac  2010.

Poštovani,

temeljem članka 45. Zakona o zaštiti potrošača raskidam ugovor/trgovinu pod
brojem (račun, ili kako već oni vode).

_______
 (ime i prezime)

Priložena dokumentacija:

1. Kopija računa
2. Kopija dostavnice (gdje piše datum kad ste primili paket)

U sredini napišeš onaj opis... i pitanje... i traži detaljno objasnjenje ako je odgovor negativan.

Potpišeš, (skeniraš/slikaš/fotokopiraš reda radi za prijavu) ubaciš u kuvertu, odeš u poštu i pošalješ preporučeno sa povratnicom.
Cijena negdje 11 kuna.

I to je to.

Kad dobiješ nazad ispuniš online prijavu sa skeniranim dokumentima Državnom inspektoratu.

Mada ti kažem da od 20 dopisa nijedan nije bio negativan....
Kupnja na daljinu- povrat unutar 14 dana? -> Link...

Zadnje izmijenjeno od: Alfa_R. 03.06.2011. u 19:56.
Alfa_R je offline   Reply With Quote