Citiraj:
Autor danc00
Zašto bi bili frendovi? Oni tolko forsiraju tu glupu poruku da je to obitelj i kaj ti ja znam kaj, oni nisu tu da se druže ni Bilić nije tu da im izigrava Tate i prijatelje...
|
Ja kazem da se iz repke to servira nama, to i Bilic sam spominje da su oni obitelj. I kak ce onda bilic rec ne znam Kranjcaru cuj stari zadnjih pola godine si samo ulazio zadnjih 20ak min u igru i zbog toga ce umjesto tebe igrati netko drugi na tvojem mjestu.
ne kazem da Kranjcar ne zna igrat to je bio samo primjer.
Nazalost repka nam je jako mlada i nemamo nekog starijeg i iskusnijeg igraca koji bi bio vodja na terenu, a Bilic se je postavio tako da su svi jednaki i u tome lezi problem.
Jer da je netko vodja na terenu i da se zna derat i jbat m... tetkicama kada nesto zaebu to bi na nesto licilo, a ovak se sam svi gledaju i govore pa ja sam mislio da bus ti iso na njega.
Danas fakat ne znam kaj bu bilo od tekme. Mislim da ce se ovi zakucat u sesnaesterac i probat nekaj na kontre rijesiti, a mi cemo se samo zivcirat jer necemo nista napravit i na kraju ce biti X.
Nadam se da nisam u pravu, ali u pobijedu bas i ne vjerujem i da ce me danas iznenadit sa pobijedom
EDIT:
Sto se tice vodje na terenu, mislim da je sve krenulo nizbrdo kada je Niko KOvač (i njegov brat također) rekao zbogom repki. Od onda mi nemamo vodju na terenu. Srna jedino moze biti vodja kada se ide u Ludnicu i sl. klubove, a ne biti kapetan reprezentacije.