Zašto bi bili frendovi? Oni tolko forsiraju tu glupu poruku da je to obitelj i kaj ti ja znam kaj, oni nisu tu da se druže ni Bilić nije tu da im izigrava Tate i prijatelje...
Ja kad njih gledam hoću gledat nogomet a ne Big brother, jer da oču kaj naučit o ponašanju i opčenito gledal bi dokumentarce a na zadnjem mjestu priglupe nogometaše(čast iznimkama)
Ja sam isto mišljenja da je Bilić trebal ostavit vodstvo nekom drugom, ak niš drugo poslje Afrike...
Ne znam kaj će to biti danas u Spliti, nemam niš protiv igranja dole, dapače ali ne vjerujem da će biti lako i da će igrat bajan nogomet!
Spali smo na to da igramo očajno i da igramo kad se pojedincu oče, nema sistema a danas sistem pobjeđuje nikakvi pojedinci ili prijateljstvo! Čim si duže u sistemu tim si jači i na kraju pobjediš a trenutno se ne zna ko kaj igra i kak, jer čak ni svi ne igraju svoje matične pozicije!
U najlakšoj skupini ovisimo od Gruzije kod kuće...to sve govori kolko smo do sad bili dobri! Zamislite da odigramo X, kaj bi to bilo!?