View Single Post
Staro 03.06.2011., 09:24   #237
BSA<AK-47>
Napokon dočekao DNF :)
Moj komp

BSA<AK-47>'s Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor fler Pregled postova
okej, prvi dojam:
jako kratko.. nekih 20ak minuta, čini mi se;
igrao na Normal, zujao okolo da vidim čega sve ima i uspio zaginuti 0 puta (smiješno, neki se na forumu žale da je teško
rekao bih da je baš taj demo s PAXa u pitanju (na temelju opisa s neta), dakle početak na stadionu i vožnja+napucavanje po pustinji.

uglavnom, generalno nije loše - koliko se može zaključiti iz tih par minuta.
par sitnica mi smeta (recimo, 2 oružja), no ništa jako bitno (osim te vožnje, skroz je čudno izvedena i mišljenja sam da je suvišna) i ostajem pri preorderu.
živo me zanima kakav je MP, moglo bi biti jako dobro.
hmm,čitam da ima i rudnik?!odnosno dio rudnika.
shvaćam da ne žele otkriti previše,ali je8emu, nisu otkrili ništa novo ,sve već viđeno u trailerima....

gle,vožnja sama po sebi je čisto jedan dijelić igre ,i navodno,nema je puno tako da mi je nebitna.
limit od 2 oružja je i po meni fail potez i odluka,ali ako bude dobro izbalansirano u gameplayu,možda se i pomirim...
iako ne sumnjam da se vrlo brzo bude napravio nekakav mod za nosanje više komada odjednom...

skidam pa kud puklo..