Citiraj:
Autor schetz
evo hvala na savjetu, sve odradio bez imalo problema, šljaka super..
još 1 kratko pitanje sad..mogu li uzeti novu sd karticu, na nju prebaciti sve sa stare, i da sve šljaka ili moram neki napraviti neki format i điđe ..
lp
EDIT : podržava li hero SDHC kartice i ako ne koju class bi trebao uzeti da app2sd i video playback radi kako spada ?
hvala,lp
|
Nisam vidio ovo - da, ja sam prebacio bez problema, trenutno imam cl.10 16 GB i radi sve ok.
Citiraj:
Autor lkw_pkw
pozz
zanima me da li je isti postupak rootanja kakav je kod HTC Hero da li bi mogao isto tako npraviti za svoj HTC Tattoo pošto moj ima staru verziju Android 1,6 pa sam mislio staviti neku noviju verziju kao što je kolega tor predložio Elelinux verzija 6,2,0?
|
Nisu isti mobovi, stoga pronađi upute za svoj. U teoriji - sve je to uz sitnije iznimke isto, od roota pa nadalje. No nekad neka sitnica može značiti razliku između ispravnog i s+ebanog uređaja. Uglavnom, ja ne bih ukoliko ne nađeš konkretan vodič za svoj mob, koji je već netko isprobao, prijavio greške itd. U dosta slučajeva i isti modeli različitih davatelja usluga igraju ulogu (Hero i G2 - isti racku, no neke sitnije razlike ispod haube i evo ti sranja).