Citiraj:
Autor nathan
a jesi li ga ti tek nadrobio...
|
Citiraj:
Autor nathan
kao prvo ovaj dio s time da je staza preuska, i da se ne bi trebalo/smjelo preticati, onda po tvom je najbolje da odvezu kvalifikacije, pa onda da ih se poveze lancom i da voze tako utrku ko vlakic ili tramvaj, ili da je uopce ne voze i neka pobjedi onaj ko je najbolji na kvalifikacijama.
|
a ja cu biti malo konkretniji od tebe gore i reci - ne kaki. ne okreci napisano onako kako ti pase u odredenom trenutku, jesam ja igdje rekao da sam za to sto si gore napisao? alo, pricamo o monte carlu, o monaku, o prokletnoj inace cesti sa par omanjih ravnica koja nisu nimalo idealna za prestizanja. i sada ti meni guras u usta nesto sto nimalo nikako nisam rekao, zbog cega? zato jer ocito - preferiras hamiltona. ok, navijaj za bilo koga, ali nekakve objektivnosti treba imati. takoder, garant su za izgubljene tekme krivi suci, pokradeni smo i slicno?
Citiraj:
Autor nathan
drugo sudar i doticaj s massom, po tvom onda postoji i druga strana medalje a to je da zasto massa ako vidi da je hamilton brzi ne pusti hamiltona nego riskira da pretjecanjem i sudarom upropasti bodove i sebi i njemu. mislim ono jel ti jasno da pises o utrci??? cilj je biti prvi ili sto blize tom mjestu?!?!? toliko o bezobraznom i nesportskom... napravio je sto je napravio, dobio je 3 kazne kroz cijeli vikend i opet je na 6 mjestu, po meni odlicno.
|
cekaj, nemoj govoriti jedno, pa drugo. skaces sam sebi u usta, sam govoris protiv sebe. prvo kazes da je massa trebao propustiti brzeg (ha? wtf?), a onda je cilj biti sto bolji, sto blize prvom mjestu? jesi svjestan sta si izjavio?
ok, sta, webber je brzi - ma pustit cu ga. ok, button je brzi, ma pustit cu i njega.
ne, tamo gdje je hamilton prestizao je samo uspjelo (mislim, nisam ziher) truliju prije dvije-tro godine, i to je covjek doslovce prosao cijeli U zavoj na pasicama sa poprilicnim proklizavanjem. sve drugo je da, to sto kazes - popustanje. mislis da bi hamilton popustio massi, vettelu ili bilo kome, da je obrnuta situacija, da njega netko prestize? ne, nebi, normalno.
Citiraj:
Autor nathan
trece neki drugi su dobili na tacni poklon u obliku 1 mjesta zahvaljujuci sc, s druge strane pogled na poredak dok je trka bila prekinuta jasno je odavao da nisu svi upoznati s time dal se moze/smije mijenjati gume ili ne, sto samo po sebi pokazuje kolko seru s tim sugavim pravilima i mijenjanjem istih svake godine.
|
ovo pojma nemam sto je trece, na koji dio se odnosi mog posta. pravila su takva kakva su (da, i meni su blesava sta ta ogranicenja i sranja), vrijede za sve jednako, tocka.
Citiraj:
Autor nathan
cetvrto alonso je najveca papcina u cijeloj f1 trenutnoj, 3 ili 4 kruga je pratio vettela, bez ikakave namjere da se obracuna s njime i izbori 1 mjesto, a ocigledno je bio brzi, i tek kada je gumbic dosao po ono sta mu je sc ukrao i poceo napadati i pokazivati namjeru da mu uzme drugo mjesto je alonso poceo napadati vettela. katastrofa!!!
|
i? posto si (opet) samo mene qoutao, jesam ja rekao igdje da je alonso po meni dobar vozac? tj bolji od buttona, vettela, hamiltona? naveo sam bas ovu trojku jer imaju pojedinacne kvalitete po kojima se itekako isticu nad alonsom, ili jos vise - nad massom.
no, opet. monte carlo je zatvorena utrka, rijetko kada se desavalo da netko na stazi profitira vise od mjesta-dva, osim u slucaju kise. samo su boxevi ti koji utjecu na krajnji rezultat, tj taktika. tako da je mogao button pritiskati alonsa jos neko vrijeme, mozda bi se i vidio kakav napad/polunapad, ali reala je - u monaku je prestizanje premija.
plus, da si imalo pratio sto sam ja pisao, ja prizeljkujem kobayashija u ferrariju jos od njegove prve utrke, kada je alonsa oderao na stazi. kubica takoder, njih dvojica i mislim da bi barem konstruktorski naslov bio 50% u rukama ferrarija. zasto? pa jer ja navijam za ferrari kao takav, nemam niti jednom vozaca za kojeg bas navijam (osim kobayashija, i najvise buttona od vodecih).