Tema: Crysis 2
View Single Post
Staro 01.06.2011., 21:25   #617
Drvoje
Split resist itself!
Moj komp

Drvoje's Avatar

Datum registracije: Feb 2009
Evo i moj "kratki" osvrt nakon odigranog single playera.

SP kampanja je neloša, solidne dužine (odigrano na veteran težini), uz dosta dodatnih tweakova, vrsta oružja i bonus itema.
Dobre su cutscene i popratni video materijali između levela (iako je to osrednja klišeizirana priča gdje one man army spašava Ameriku - pardon zemlju od mrskih želatinastih aliena i 2-3 milje zlih korporacijskih vojnika/plaćenika).
Grafika (s obzirom na moju konfu) i fizika na solidnoj razini.

U DX9 modu odabir grafičkih opcija je nemoguć osim onih predefiniranih profila , a auto aim asist je uključen po defaultu
Bugovi su bili povremeni (skok u vis od 2000 stopa nakon što alien kapsula udari o pod iz one letjelice, propadanje kroz zemlju uz divan pogled na cilu mapu odozdom, povremeno lipljenje za pojedine objekte nakon čega je micanje nemoguće, te naravno nano catalyst bug jer nisam instalira patch).
Mapa je inače klasika porušenog grada, gdje se krećete nešto širim hodnicima zvanima "cesta", dok je u zatvorenim prostorima često prisutna stalna vizualna iritacija u vidu oznake F(use) točno ispod ciljnika - mislim koji će mi k.... telefon, printer, monitor, pitar, stolica.. (ako s gađanjem ovih predmeta ubijaš protivike onda nek se developeri "ustrijele u čeoni režanj").
Uostalom skoro sam stalno zapinja za puste sanduke pune metaka, a ako ti ponestane metaka uključi stealth mode, priđi neprijatelju s leđa i on je mrtav.
Linearnost je danas ionako postala FPS standard, potaknuta s malim mapa i svega par varijacija na temu zvanih N.E.P.R.I.J.A.T.E.LJ. tako da sam već "okonzolitio" na ove stvari.
I usput AI nije baš totalna šteta, ali npr. na veteran težini možete odigrat s pola mozga (nije da se ja sad pušem jelte ,ali godine geymanja i AA3 multiplayer su učinile svoje).

Sad povlačim i zaključak igra je osrednja IMHO, neće Vas razočarati ali erekciju oduševljenja svakako ne očekujte

Pomelo mi sig -.-
Drvoje je offline   Reply With Quote