View Single Post
Staro 01.06.2011., 20:25   #1573
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor bigAdvance Pregled postova
Pa i nije da je zagušen, osim FFa. A probaj i safe moda (s networkom) pa javi. Tada je definitivno do nekog programa/drivera.
Citiraj:
Autor fre@k Pregled postova
hmm glupo no, ja sam se jucer patio s share-anjem printera i nisam mogao namjestiti da me drugi komp vidi. Stvar je bila da je od buraza komp bio pod homegroup a moj na public kad sam i njegov stavio pod public odjednom je vidio printer, ne mora biti da je to problem no pogledaj si, nista te ne kosta.

a sto se tice wlan-a pored mog kompa je bio ruter a kod buraza stick i glupost kaku nisam vidio dok mi nije "synca-o" sve fajlove, tj dok ih valjda nije indexirao nisam mogao nicem pristupiti preko jeb*nog sticka (wlana) tak da je odma dobio zicu
Citiraj:
Autor FitzTN Pregled postova
Baja, aj vidi da ti nisu slučajno u različitim Workgrupama, dakle Control panel, system i tamo je to Na to ja često zaboravim
Svi su u wokgroupu, svi su postavljeni na Work jer me živcira homegroup. Probat ću se zajebavat s tin, valjda dobijem share

EDIT:
BIo sada stavio i homegroup i opet ništa. Vratio na Work. Sada se vide, ali dalje od ovoga ništa. (Proba san sa i bez passworda, pod advanced sharing)

Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 01.06.2011. u 20:42.
Baja 001 je offline   Reply With Quote