View Single Post
Staro 01.06.2011., 20:15   #135
xGAME
Premium
Moj komp

xGAME's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
@HoT

Ne kažem da je blizzard savršen, nego da su sa cijenu SC2 definitivno opravdali.
Što dobijemo za 60€ od njih, od SC2a? Dobijemo najbolji support od developera koji si možeš zamisliti, dobijemo support za turnire (od samog blizzarda!), dobijemo optimiziranu igru, dobijemo kampaniju dužu od 4h, dobijemo redovite patcheve, novi sadržaj ili nema veze što, koji je pogodi, besplatan!, dobijemo editor, itd, MP ne moram ni spomenut....jednostavno rečeno dobijemo sve ono što bi svaka igra od 60€ trebala imat.

3 kampanije, da, ne sviđa se ni meni to, i to mi je jedna od najglupljih stvari koje su napravili. Ali jedna kampanija SC2 je duža nego sve zajedno od zadnja 3-4 nastavka coda.

A to da je SC2 SC sa 2-3 nove jedinice itd., SC1 je izašao kada? 97-98?, a SC2 2010; dok cod izlazi svake godine sa malo oštrijim teksturama, 2 nova perka i killstrikea, kampanijom od ~4h itd. itd., i nabiju cijenu od 60€ na 10 novih stvari, umjesto da samo izdaju patch za prošli nastavak i gotovo (da znam, novci na prvome mjestu). Toliko o tome da to moje pada u vodu.
xGAME je offline   Reply With Quote