Tema: F1 2011
View Single Post
Staro 01.06.2011., 10:30   #433
nathan
IT Consultant
Moj komp

nathan's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Burko Pregled postova
ovo danas je bilo (ako netko ne zna, a citam pa mi nije jasno - znas li?) jebeni monte carlo. staza na kojoj nema prestizanja, nema ih godinama, desetljecima........ nesto pokusati na ovakvoj stazi rezultira ovime sto je izaslo iz hamiltonovih pokusaja, staza je preuska, staza nema vece ravnine na kojoj se mozda moze iskoristiti DRS, i sta jos reci? ili pratis formulu par godina, ili koliko vec? bez uvrede, ali ovako ispada kada napises ovo gore boldano.

ja necu reci da je gnjida, ali cu reci da je zasluzio kaznu. istina bog hamilton je danas morao forsirati jer je tim zasrao jucer na kvalifikacijama, ali je pitanje kako bi massa prosao da nije bilo dodira (jer koliko sam vidio kod dodira u zavoju (ne tunelu), dva crvena komada su odletila, valjda sa ferrarija). pastor, covjek koji se zaista trudio i tim koji se trudio, izleti jer ga je ovaj jednostavno natjerao van?

sve 5, neka se oni trkaju, ali usrati nekome par bodova (ma koliko beznacajni ovako izledali) je svakako bezobrazno i nesportski.
a jesi li ga ti tek nadrobio...

kao prvo ovaj dio s time da je staza preuska, i da se ne bi trebalo/smjelo preticati, onda po tvom je najbolje da odvezu kvalifikacije, pa onda da ih se poveze lancom i da voze tako utrku ko vlakic ili tramvaj, ili da je uopce ne voze i neka pobjedi onaj ko je najbolji na kvalifikacijama.

drugo sudar i doticaj s massom, po tvom onda postoji i druga strana medalje a to je da zasto massa ako vidi da je hamilton brzi ne pusti hamiltona nego riskira da pretjecanjem i sudarom upropasti bodove i sebi i njemu. mislim ono jel ti jasno da pises o utrci??? cilj je biti prvi ili sto blize tom mjestu?!?!? toliko o bezobraznom i nesportskom... napravio je sto je napravio, dobio je 3 kazne kroz cijeli vikend i opet je na 6 mjestu, po meni odlicno.

trece neki drugi su dobili na tacni poklon u obliku 1 mjesta zahvaljujuci sc, s druge strane pogled na poredak dok je trka bila prekinuta jasno je odavao da nisu svi upoznati s time dal se moze/smije mijenjati gume ili ne, sto samo po sebi pokazuje kolko seru s tim sugavim pravilima i mijenjanjem istih svake godine.

cetvrto alonso je najveca papcina u cijeloj f1 trenutnoj, 3 ili 4 kruga je pratio vettela, bez ikakave namjere da se obracuna s njime i izbori 1 mjesto, a ocigledno je bio brzi, i tek kada je gumbic dosao po ono sta mu je sc ukrao i poceo napadati i pokazivati namjeru da mu uzme drugo mjesto je alonso poceo napadati vettela. katastrofa!!!