Citiraj:
Autor hammer_of_thor
Neznam šta su se svi uskokodakli oko toga?
Bilo je to najavljeno prije 2 godine, no kao "obavezna" pretplata pa nije zaživilo, sada ako će to uvesti biti će opcionalno i za te neke aditional contente.
COD Social Network, bilo je samo pitanje vremena
Neznam dal su ljudi tolko glupi ili šta da jednostavno ne kuže da i AcVi vodi običan čovjek kojemu je samo zarada pred očima, pa zašto nebi i uveo nešto što može naplatiti da još malo zaradi, kao što bi i ja i bilo koji drugi normalni čovjek. Dok god on to naplačuje a da to plačanje ne zadire u sferu igranja kao i do sada (platiš igru i igraš bez ikakvih drugih davanja) ja nemam ništa protiv toga.
Da će naći ljude koji će to plačati - naravno da će naći, tko ne želi, opet ima normalnu igru za igrati.
|
Možda zato što samo radi zarade i svake godine izdaje novi CoD naslov koji je de facto isti kao i stari sa 5 dodanih novih stvari (nije da ne igram cod, naprotiv fan sam CoD serijala) ali opet vidim i ja šta rade
Mislim daj ajde od 2007 godine (CoD4) svake godine izdaju novi naslov (59.99$) + još 2 pišljiva DLCa za zadnja 2 naslova (svaki sa 5 novih mapa - 13.99$)
Na MW2 je zaradio preko bilijun $ (o CoD4, W@W i Black Ops da ne pričamo uopće rofl)
Ok je kako ti kažeš dok netko oće zaraditi (hvala bogu zato i radi igru) ali ovo što oni rade je pohlepno i krađa (ali i dalje nastavljam igrat jer baš osim toga nemam druge)