Citiraj:
Autor 1v@n
Kad umirovim svog Philipsa, jedino na što idem je Cowon. Što se mogućnosti i dizajna tiče, nema im konkurencije.
|
Jedino kaj je meni stvarno bitno kod mp3 playera je da podržava popularnije
lossy i(li)
lossless audio formate, cover art,
drag & drop princip za prijenos muzike i to je to. Ekran na dodir ili klasičan, pa tipke za navigaciju - totalno svejedno mi je. Na proizvođačima ostaje način koji budu primjenili da to upakiraju u finalni proizvod. Žiroskope, akcelerometre, Wi-Fi, LTE, 3G, 4G, reprodukcija HD videa, Face Time, sinkronizacija sa Isusom i Bogom, te brdo ostalih pizdarija nek ostave doma.
Citiraj:
Autor poltergeist
Ha sta da ti kazem onda, ako mislis da imas bolje poslovne ideje ulozi svoje znanje, iskustvo i novac u posao, vjerujem da ce ti dobro ici. Neznam zasto te to toliko "pogadja" ko sta kupuje i prodaje.
|
Otkud ti dojam da me pogađa. Jako dobro znam da Apple zarađuje enormne svote i da postoji podjedanko veliko tržište za njihove proizvode, ali to ne znači da se moram prikloniti razmišljanju većine i stati u red dok cijeli dan čekam da me se upiše na listu čekanja za novi iPod 11G. Ponata svega je da Apple polako, ali sigurno ostaje bez ideja i zato trpaju sve i svašta u uređaje poput mp3 playera. Ne trebaju redefinirati proizvod i namjenu istog do te mjere da napredak postane unazađivanje i oglupljivanje samo da bi se ljudi osjećali posebno koristeći mp3 player za uređivanje Fejsbuk statusa.