View Single Post
Staro 31.05.2011., 17:48   #405
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ako sam ja fanboy hahaha Dobra, dobra! Da, slažem se da Apple prodaje IMO preskupe proizvode za ono kaj nude. Ali da li to mijenja činjenicu da zarađuju masne pare? Ne! Da li postoji nešto više važno u business svijetu osim novca? Ne!

Apple ako u sljedećih godinu, dvije preskoči MS po zaradi. On je jednostavno profitabilnija firma i na temelju njegovih nedavnih poslovnih rezultata ona vrijedi više od Microsofta. To kaj je Microsoft gigant koji vrijedi zbog prijašnjih uspjeha puno više je drugi par rukava koji daje MS-u ogromne zalihe i zbog čega si može priuštiti još hrpu pogrešaka.

Osobno ne volim apple, ne volim tu "religiju" koja se stvara oko njega ali novac nema osobnost i da imam priliku na neki način uložiti. Danas i u zadnjih X godina bi prije uložio u Apple nego u MS! Isto kako bi prije godinu i neš prije uložio u Google.
Odnosilo se na poltergiesta, ne na tebe
Nemam ja ništa protiv što oni trenutno vrte masnu lovu na ovcama.

Ono što tvrdim je da nemaju kontinuitet kao što ima Microsoft. Apple je bio u krizi iz koje ih je izvukao dizajn. Kad opet upadnu u krizu, pitanje je što će ih i hoće li ih spasiti.

Microsoft se ovdje ne mora bojati za budućnost zbog razloga koji sam naveo gore prije par postova. Kakvo god da smeće izbace, korisnici će ga progutati jer jednostavno moraju (remember Vista?). Novi laptopi će izlaziti s novim OS-om kakav god da bio. Nova računala će dolaziti s istim. MSDNAA projekt pak osigurava besplatni MS softver studentima.

Što će biti kad ljudi prestanu "pušiti" Appleov dizajn i dođe im iz guzice u glavu da im Apple podvaljuje "recikliranu" tehnologiju pod "revolucionarno", "svemoguće", "prelijepo" i "jednostavno"?

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline