View Single Post
Staro 31.05.2011., 17:40   #402
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa acer prodaje najviše laptopa i šta sad... valjaju možda?
Da li je važno ako zarade više od svih drugih? (ne govorim da zarađuju). Nije. Novac je novac.

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Još jedan fanboy Applea koji ne želi prihvatiti tragičnu istinu da Apple nije #1 u ničemu osim prodavanju magle naivcima
Ako sam ja fanboy hahaha Dobra, dobra! Da, slažem se da Apple prodaje IMO preskupe proizvode za ono kaj nude. Ali da li to mijenja činjenicu da zarađuju masne pare? Ne! Da li postoji nešto više važno u business svijetu osim novca? Ne!

Apple ako u sljedećih godinu, dvije preskoči MS po zaradi. On je jednostavno profitabilnija firma i na temelju njegovih nedavnih poslovnih rezultata ona vrijedi više od Microsofta. To kaj je Microsoft gigant koji vrijedi zbog prijašnjih uspjeha puno više je drugi par rukava koji daje MS-u ogromne zalihe i zbog čega si može priuštiti još hrpu pogrešaka.

Osobno ne volim apple, ne volim tu "religiju" koja se stvara oko njega ali novac nema osobnost i da imam priliku na neki način uložiti. Danas i u zadnjih X godina bi prije uložio u Apple nego u MS! Isto kako bi prije godinu i neš prije uložio u Google.