View Single Post
Staro 31.05.2011., 17:09   #396
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova

Je li ti jasnije. Ja samo očekujem da kažeš kako je Apple sada veći gigant, jer si se na to referira. Podsjećam da si podatak za profit po kvartalima, šta nikako =! veličina firme.

(e da i naglasio sam koliko ti je trebalo od inicijalnog posta da staviš koju brojku )
Pa sine dragi jel ti razumijes da nije samo stvar u profitu u jednom kvartalu? Apple trenutno ima veci market capitalization, enterprise value i revenue.
http://techcrunch.com/2011/04/28/app...rosoft-profit/

I ti meni pricas o ekonomiji onda ccc...

Citiraj:
Autor McG Pregled postova
OK, a kolko to ljudi treba ili traži mp3 player koji nudi nekoliko načina spajanja na internet, kameru, fotoaparat, žiroskop, akcelerometar, procesor na 1GHz, optičke senzore i sva moguća čuda i čudesa kojih se ne bi posramil ni Iron Man. Jedno je ponuditi zaokružen proizvod, a sasvim drugo nakrcati uređaj sa svim kaj im dođe pod ruku i onda uvjeravati ljude da im upravo to treba. Kak god se okrene, na kraju dana ostaje činjenica da izmišljaju toplu vodu i onda ju fino zapakiraju, a iPod je jako lijep primjer kak Apple pretjeruje sa svojim revolucionarnim proizvodima. Na kraju budu došli do toga da imaju hrpu all-in-one uređaja, a jedina razlika bude ime "iNešto" i pakiranje u kojem dolaze.
Ma sve jasno. Samo kazem da nismo svi isti i nemamo svi iste "potrebe". Iako to sto si ti napisao danas rade sve firme. Trpaju i trpaju. Ne bih rekao da je Apple najgori u tome. Ali se slazem s tobom u nekim djelovima. iTunes nemogu provariti nikako.