31.05.2011., 16:24
|
|
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Citiraj:
Autor McG
Kaj su samo do iPod svirača napravili, a iPod Classic u prodaji drže reda-radi. Tragikomedija, a sve samo da natrpaju što više gluposti u uređaj koji je orginalno zamišljen kao portable media player, da bi danas iPod Touch služil kao portable media player/PDA/handheld game console/mobile Internet device/digital audio player/e-book reader/camcorder/webcam/digital camera. Ideeeš.  iPod Touch=okljaštreni iPhone. Idiotizam bez premca, a oni su iz mp3 playera došli do uređaja koji je sve samo ne mp3 player, jer su ga zagušili hrpom nepotrebnih i bezveznih mogućnosti, dok se za mp3 stranu priče danas brine zasebna aplikacija.
Da stvar bude gora, ostali ih kopiraju, jer hej "svima" treba mp3 player koji radi 101 totalno nebitnu stvar i "svima" je bitno da se mogu slikati s mp3 playerom, dok uredno marginalizira ono za kaj je prvotno zamišljen. Za dobru mjeru tu je još i iTunes i veselje je neizostvano.
|
Pa dobro to je tvoje misljenje, drugi ljudi imaju drugacije misljenja i afinitete. Ja recimo koristim iPod shuffle koji je za mene "najbolje rjesenje. Kad vec pricamo o iPodima
Citiraj:
Autor Baja 001
Upravo to. MS je daleko veća firma.
@poltergeist
1. Uletio si si polupostom
2. Nisi da nikakve dokazne materijale
3. Opet povlačiš par polupostova
4. Nisi njoš zaključio da je MS veća firma, koja je malo zahavljujući turbulentnim vremenima izgubila na profitu
5. Šta se tiče iPada, mislin da ti je Iv@n da razlog, a i McG te dobro uputio 
|
Ja mislim da ti samo pises gluposti da bi se prepirao. A o dokaznim materijalima ti bar nebi trebao pricati jer nisi dao apsolutno niti jedan