Citiraj:
Autor Baja 001
A moj dečko izgleda da si ti i ekonomija 2 pojma. 
|
A ti decko si bespotrebno bezobrazan.
Apple net income Q3 2011 - $5.99 billion
Microsoft net income Q3 2011 - $5.23 billion
Apple market capitalization - $318.45 billion.
Microsoft market capitalization - $224.43 billion.
Citiraj:
Autor syss
pa acer prodaje najviše laptopa i šta sad... valjaju možda? 
|
Nema to veze koliko oni prodaju. Bitno je koliko zaradjuju. Mogu i ja prodavat milijarde Bentlya po 1kn pa biti u debelom minusu.
Citiraj:
Autor 1v@n
Još jedan fanboy Applea koji ne želi prihvatiti tragičnu istinu da Apple nije #1 u ničemu osim prodavanju magle naivcima 
Microsoft živi od licenci. Prodaje ih HP-u, Asusu, Aceru....svakoj vladi diljem svijeta (osim onima koji su se odlučili za Linux), tetama u pekarama i trgovinama za blagajne. Windows Phone 7 OS prodaje HTC-u, Samsungu....
Apple živi od 90% naivaca jer su to oni kojima uspije uvaljati precijenjeni dizajn pod nešto što njima nužno i beskompromisno treba. 10% je onih kojima to stvarno i treba (glazbeni producenti, grafičari....iako se i ta brojka smanjuje jer polako Apple nema više ništa eksluzivno za ponuditi u odnosu na PC konkurenciju).
Sad nek "poltergeist" kaže na čemu to Apple ostvaruje veći revenue i profit. 
Zapravo u pravu je. Ja se divim Appleu kako na nečemu što vrijedi 500$, bez ikakvih problema traže i dobiju 1000$.
|
Frende nikakav fanboy, meni niz djepa ni u djep. Svejedno mi je za apple iako bih rado vidio propast Microsofta. A sad ko ce "stati na njihovo mjesto" mi je svejedno. Google, Apple ili netko treci to mi je svejedno.