The Rite
a ne znam, film kao film je ok, ali to je sve. mislim da nema hopkinsa da bi bio osjetno losiji, covjek cupa film. a prica mi je nekakva nikakva, moze biti po istinitom dogadaju ili inspirirano, ali klasika koja je prije 30 godina bila
uuuuuu, danas mi je nekako isprazno.
ali film kako rekoh nije los, ja sam ostao mrvicu razocaran jer tematika je obecavala (i glumci), ali ajd. ocjena kao na imdbu -
6 / 10.
Bubble Boy
a ovo? po meni prava komedija, nekako mi ima stih 80-tih (uz muziku najplodnije razboblje klasicnih komedija), te neke kratke fore i forice koje daju car filmu, scene koje nemaju bas logike ali se dobro uklapaju u cjelinu filma, opaki igraci koji voze sladoredarski kamioncic.........
gledao sam ga prije o-ho-ho na TVu, nedavno ga opet pogledao, i usporedno sa komedijama unazad par godina, dobrih
7.5 / 10. samo zato jer film nije priglup kao masa komedija, ima crtica romantike (mislim da se 99% komedija vrti oko neke veze), nema forsiranja i
sta-se-dogodilo-da-smo-ovdje/ovako-zavrsili............ opustajuce, tecno, smijesno. i definitivno preporuka za navecer opustiti mozak, nije remek dijelo (tko nije gledao da se ne razocara previse), ali po meni svakako vrijedno spomena/gledanja.