Tema: Top Gear@BBC
View Single Post
Staro 30.05.2011., 23:50   #1733
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Čudim se kako u TG-u još nisu ugrabili Koenigsegg Ageru, jer Clarkson opet treba nešto da prestane pušit
Men se čini da su se nešto zamjerili Koenigseggu otkad se stig sprašio s onim Koenigseggom na metan il na kakvi već zeleni plin/gorivo. (Nije nikad prikazan video, samo su se neke slike vrtile po netu).
Ako te zanima, imaš NG:Megatvornice: Švedski superauto u kojem je bila Agera.

Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
V8 Vantage je jako mali auto da (zato ga i zovu baby Aston), no Vanquish, DB9 i DBS su "normalne" supercar veličine.
Bio je kod nas u Brodu jedan DB9 sa stranim tablicama, i nije uopće mali
Pa men je bila fora što je auto tak mal, da je veći nebi mi bio ni do pola tak ljep. Iako mi u globalu većina AM nije lijepa.
Ovog Zagata lajkam puno, posebno zadnji difuzor i auspusi. Oko svjetala bi se dalo raspravit još.

Što se tiče betmena, moram priznat da VAG koncern il puno ulaže u sponzorstva il njihovi auti jednostavno pašu za određene vrste kinouradaka. Lambe se provlače kroz masu filmova, R8 isto s obzirom da je relativno novi auto na tržištu, audiji isto imaju svoje bljeskove, Q7, Tourezi

EDIT:
Vi zagrepčanci ste danas mogli vidjeti aston martina pred Mimarom pošto je Gumball ove godine zastao u Zgu (nisam ja na slici :P)

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 31.05.2011. u 18:21.
Pupo je offline   Reply With Quote