Eto laptop je stigao prije nekih 2tjedna...
Pa da krenem po redu:
Kuciste: samo kuciste laptopa je odlicno dizajnirano i nema cviljenja i osjecaja ko da ce se raspasti.Palm rest i sve oko tipkovnice je od crno anodiziranog aluminija i izgleda jako dobro ali naravno da se otisci uzasno vide.
Tipkovnica: Island style i jako mi dobro lezi,bas sam se iznenadio jer mi slabo koja tipkovnica na laptopu lezi dobro...
Komponente: Procesor i graficka rade jako dobro,switching izmedju integriruse i diskretne graficke je flawless i integrirusa dosta stedi bateriju.
Hladnjenje: Do nekih vecih opterecenja besumno,na opterecenjima i dalje prihvatljivo.Zagrijavanje je na integrirusi nepostojece,a na diskretnoj grafickoj ajmo rec prisutno ali nista strasno...
Baterija:Stigao je sa 6cell baterijom koja na integrirusi i uz obicno surfanje traje oko 3.5-4 sata. Naknadno sam narucio 9cell bateriju koja je u trenutku pisanja ovog na 52% i 3h 43min preostalo(surfanje + youtube,na slusalicama)
Zvucnici: posto je ovo Beats Audio Edition laptop,ima quad zvucnike koji rade za laptop prilicno dobro.
Sve u svemu jako sam zadovoljan kupnjom