Citiraj:
Autor tommyman1507
Hamilton , Kubica i Kobayashi su jedini vozači kojima je stalo do utrkivanja ovo ostalo sve proljev teški. Vettel , Alonso i Button 20 krugova voze unutar jedne sekunde i nitko ništa ni da pokuša. Koda idu u svatove , katastrofa 
I onda Hamiltona nazivaju gnjidom jer se trudio barem nešto napraviti. Neki bolje neka prate "CICLING" na Eurosportu.
|
ovo danas je bilo (ako netko ne zna, a citam pa mi nije jasno - znas li?) jebeni
monte carlo. staza na kojoj nema prestizanja, nema ih godinama, desetljecima........ nesto pokusati na ovakvoj stazi rezultira ovime sto je izaslo iz hamiltonovih pokusaja, staza je preuska, staza nema vece ravnine na kojoj se mozda moze iskoristiti DRS, i sta jos reci? ili pratis formulu par godina, ili koliko vec? bez uvrede, ali ovako ispada kada napises ovo gore boldano.
ja necu reci da je gnjida, ali cu reci da je zasluzio kaznu. istina bog hamilton je danas morao forsirati jer je tim zasrao jucer na kvalifikacijama, ali je pitanje kako bi massa prosao da nije bilo dodira (jer koliko sam vidio kod dodira u zavoju (ne tunelu), dva crvena komada su odletila, valjda sa ferrarija). pastor, covjek koji se zaista trudio i tim koji se trudio, izleti jer ga je ovaj jednostavno natjerao van?
sve 5, neka se oni trkaju, ali usrati nekome par bodova (ma koliko beznacajni ovako izledali) je svakako bezobrazno i nesportski.
@Drug Brko
jest vala, a da je kojim slucajem alonso ovako vozio (iako nema muda za ovakvu voznju

), da li bi bio ovako blag, i kazne i zdravo i dovidenja? ili jkos gore ms?