Citiraj:
Autor Enter Sandman
a ti si se nadovezao na šta???
kakve to veze ima sa MR-om..... mora da si ponosni vlasnik hp-a....
Ja sam par puta imao posla sa MR-om i jedamput je bilo natezanje zbog fotoaparata, no na kraju da me se riješe dali mi novi sa novom garancijom.
Ali sve u svemu puno bolji od većine servisa.
|
Nadovezao sam se na to da onaj tko kupi Acera se predbilježio za bar nekoliko termina servisa s obzirom koliko su loši i nekvalitetni. Mislim da ne znam za jednu osobu koja je kupila Acera (a znam ih puno jer ljudi nemaju love), a da nije stalno po servisima.
Plus, kad kupiš nešto drugo, ne moraš imati posla sa MR-om jer su me nekoliko puta zajebavali.
Citiraj:
Autor shrek00
Pasta se po mojim iskustvima na laptopima mijenja JAKO rijetko,servisiram ih nekih 5 godina i imao sam samo par slučajeva ali velim jako rijetko,većinom se cooler ne skida nego se kompresorom ispuhuje prašina,tko to radi svaki put kad ispuhuje prašinu svaka čast 
ja sebi na svom laptopu nisam pastu pipnuo dvije godine radi ko urica dan danas  neznam što ljudi rade sa uređajima 
|
Otvorio sam hrpu laptopa i na velikoj većini je trebalo promijeniti pastu, a to šta ti nemaš volje raditi kako spada je druga priča. Doduše, za koju lovu rade serviseri, ne bi ni ja imao volje raditi kako treba jer to iziskuje vremena i truda. Lakše je opet uzeti 200kn kad opet dođe sa istim problemom...