View Single Post
Staro 29.05.2011., 00:46   #276
Kristijan_7
Just don't give a fuck

Kristijan_7's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Bi i vjerovatno budem, samo trenutno nemam baš puno vremena. Na prvu, monitori mi se čine korektni, neću pretjerivat sa pohvalama, jer ima mana, no i čini mi se, daleko više prednosti. Srećom, oba dobivena primjerka su bez defektnih pixela. Inače, sistem postolja je nevjerovatno jednostavno složen, i montaža kao i demontaža kućišta ekrana na isto je izvediva doslovce u par sekundi, bez ikakvog alata. Atletske sposobnosti monitora su odlične, uz opasku da bi sustav podešavanja mogao biti kvalitetnije izveden, odnosno preciznije, te bi bilo zgodno da je hod istog malo veći. Nadalje, primjeti se dosta famozni ips glow, mjenjanje crne u ljubičastu pri promjeni vidnog kuta. Prikaz staje na cirka milimetar manjka matrice nego što je pokriva kućište, pa se primjeti mali crni rub između kraja prikaza i početka kućišta, power ledica je malo preintenzivna i čini mi se da je tvornički pretjerano sa osvjetljenjem. Monitor je općenito izveden solidno, i ne da se čini, nego vjerovatno i je best buy i za daleko veću sumu novaca nego što trenutno za njega traže. Ghosting nisam primjetio, no opet - nisam gamer, i nemam izvježbano oko za to. Za sve neke detaljnije opise i eventualno konkretniji osvrt, trebam uhvatiti nešto vremena. U svakom slučaju, uz ovu cijenu i 36 mjeseci jamstva koliko, čini mi se, ima ovaj model, ne vidim razloga da netko kupi neki drugi monitor. Apsolutno ni jednog.