View Single Post
Staro 27.05.2011., 10:17   #594
NemoRS
Premium
Moj komp

NemoRS's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Problem rijesen.Neznam tko je spomenio da jos jednom sve rastavim i pogledam uputstvo.Ima cugu i klopu

Dakle malo sam detaljno pogledao i vidio da bez obzira sto se na bracketu za instalaciju od iza nalaze oni plasticni mali klizni mehanizmi za podesavanje rupa za socket, skuzio sam da se ipak onaj mali metal na kojega se od naprijeda sarafe vijci dodiruje direktno na plocu.Kako to nije pravilo probleme na 1366 zbog dizajna same ploce ovdje ocito je. Nasao sam gumene kruzice kao podloske koje sam imao na vijcima od naprijed te iste takve sam stavio i od iza tako da je dodirna povrsina sada na njima. Jos jednu stvar koju sam vidjeo i to sam instalirao jest onaj plasticni maleni kvadratic za samu sredinu bracketa za kojega su iskljucivo napisali da ide za 775 platformu. No i nju sam stavio tako da je i sredina same dodirne povrsine osigurana.Fino je sjelo sve i namontirano bez ikakvog koristenja sile. Venomous X je stegnut do kraja i sredisnji vijak za 1/4 kruga. Zaista neznam kako sam to mogao propustiti no nigdje na slikama i instalacijama nije to prikazano. Mislim da sam te gumene podloskice imao od necega drugoga. Bilo kako bilo sve radi. Temperature su samo za usporedbu 5-6 stpnjeva nize od serijskog hladnjaka u idlu

Hvala jos jednom svima na pomoci...nebih uspio bez vas. Necete vjerovati ali sanjao sam montiranje venomousa i odlucio da probam jos jednom s tim
NemoRS je offline   Reply With Quote