27.05.2011., 08:51
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor Thermaltake
Trebam ljudi pomoć već mi je ovaj laptop popio živce i neznam više di da tražim pomoć, čak sam i ovima iz emachines na podršku poslao mejl nemogu nać jednostavno drivere sve za njega. Našao sam za lan koji mi nije htio radit dok ga nisam instaliro, lan je od broadcoma pa sam na njihovoj stranici ih i našo stranici, no na istoj nema drivera za WLAN BCM43225 koji je isto od broadcom-a. Unutra je grafička HD6470M i drivere sam skinuo sa amdovog sajta za mobile HD6xxx instaliro i uopće ih ne vidi  mislim da bi prvo trebalo za čipset od kojeg isto nemogu nać drivere u aida64 programu piše da je čipset (north bridge: amd rs780/rs880 , north bridge: amd k10 IMC , south bridge: AMD SB8xx) matična je neka emachines HM53_DN i nema ništa o njoj osim manuala, očajan sam već... Također da napomenem laptop je došao sa predinstalacijskim win 7 home premium koje kad sam instaliro sve je bilo i driveri i svakakve gluposti skype,norton av.... i prijatelj kojem slažem laptop je reko da instaliram win 7 ultimate i kad sam formatiro i instaliro ultimate ediciju totalno ništa neide kako treba, probao sam i formatirat i ostavio sam onaj prostor na hdd-u koji je on rezerviro za te predinstalacijske win i neće ih više pokrenut...  sad sam opet instaliro win 7 ultimate podijelio particije ko šta je on želio i sad tragam za driverima u nadi da ću ih pronać valjda...laptop je nov jučer je došo iz prodavaonice.
|
Windows update? Obično radi.
I naravno službena stranica E642G < E Series < Notebook 
|
|
|