View Single Post
Staro 27.05.2011., 08:15   #34
chief_wolfinjo
Guest

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
Ajde javi jel se isplati modat to cudo. Meni izgleda sasvim ok,i touch i kontrukcija,osim sto je malo premali a numpad ne radi na svakoj aplikaciji,samo u porukama. Whatsapp i surf otvaraju full querty

EDIT: Vec skuzio prvi bug . Radi obican numpad svugdje,ali ako ga podesis da radi i u okomitom i u vodoravnom polozaju. Ako podesis samo jedno,ili samo drugo, onda negdje radi negdje ne.

BTW. svima, probao sam rootati sa Superoneclick 1.7 i radi perfektno. Treba se retartat telefon nakon rootanja. Nakon toga skinuti rom manager s marketa i instalirati recovery koji je napravljen bas za njega. Thats it.

EDIT 2: IDEOS JE NEISPRAVAN!! Tek sad sam skuzio da ne radi haptic feedback,vibracija u pozivima,vibracija opcenitno. Zovem slkuzbu i kazu da ce mob ici na popravak?!?!?!? Jel zna netko koji je zakonski rok za dobijanje novog moba ako je tvornicki pokvaren? Negdje sam citao da je 3 dana,a negdje 7.
mislim da je zakonski rok 7 dana i u tom roku ti moraju vratiti lovu ili dati novi mobitel na tvoj pismeni zahtjev. još ako nisi zicer, nazovi zaštitu potrošača.
  Reply With Quote