Hvala na odgovoru,mislio sam da od 64bit wina ne pasu driveri na 32bit.
Evo dojmovi za dell 5110:
Ovaj koji ja imam u rukama je crne boje,ali moeze pokrov ekrana mijenjat,znaci kao na mobitelu maske,u bilo kojoj drugoj boju sto vas izadje oko 150kn ,izrada kucista je dosta bolje od moje Satellite toshibe a210,ima glossy povrisne ali packe se ne vide toliko.
Tipkovnica je ok,isprva malo ostavljala dojam sto se tice kvalitete da ne pripada lapu koji izgleda jako kvaliteno,moglo je i bolje,ali svakako nije losa.
Sto je najbolje od svega lap se ne cuje,ali ni malo,pogotovo u winu,u igrama 3 puta slabije od moje Toshibe,znaci odlicno.
Lap ima 2 graficke,jedna integrirana intel najnovije generacije,jedna odvojena gt525m,.Samim tim mozete u aplikacijama birat koju zelite koristit,nemojte mislit da je ova integrirana za bacit,jer u 1366X768 sa medium detaljima COD4 radi odlicno,a black ops u istoj rezi sa svim detaljima radi brze od hd2600 u mojoj Toshibi,znaci integrusa je odlicna.O gt525m da i ne govorim,stvarno odlicno, Crysis 2,gore navedena reza,sve ukljuceno osim AA,bez laga i izgleda odlicno.
Zagrijava se koliko sam skuzio donji lijevi kut laptopa najvise,ali s obzirom da je temperatura u sobi min 25C i nije previse,u usporedbi puno manje nego Toshiba.Za trajanje baterije stvarno ne znam,ali vjerujem da je dugo radi led zaslona i integruse
Ima usb 3.0-e sata,card reader,hdmi,vgas izlaz,3xusb 2.0,kamera,nekakvi zvucnici SRS premium sound koji se ok cuju,inace zvucnici se ne vise pa mislim da su smjesteni ispod tipkovnice.
Lap svima preporucam,za te novce lap takvih performasni i sto je najvaznije garancije od 3 god je po meni best buy i za sada lap bez ikakvih nedostataka.
Sve drajvere mozete naci na dellovoj stranici.