Hvala svima zaista. E sad hladnjak je montiran po uputstvima i to znam napamet. Sve je u rupama gdje treba biti i svi dijelovi na njemu su stegnuti na ploci kako spada. V-X ima dva sarafa sa strane i sredisnji koji se steze na kraju. To je sve u jednom komadu tj plocici koja ga steze. Jedino da ti vijci sa strane nisu prejako stegnuti ali oni kad se stegnu dodju do granice i nemozes ih pomaknit. Znaci stezu se laganu do kraja i to je to. Samo odjednom dodju do kraja kao da imaju nekakvu blokadu. Hladnjak su takodjer rekli da nemam sanse reklamirati, no volio bih pokusati svakako s drugim procesorom. Danas cu sve vidjeti kad ploca bude vani...no najvise od svega mi je zao jer je hladnjak nevjerojatno dobar i ako mi on bude radio problem, tko garantira da nece nekakav drugi pasivac slicnog mounting mehanizma. Pricam s kolegom na poslu koji je elektronicar i koji mi kaze da sam hladnjak nemoze biti problem ali moze biti u kvaliteti socketa na maticnoj gdje se procesor zakljucava s obzirom da se radi o dvije maticne istog proizvodjaca. Bilo kako bilo njesra