Citiraj:
Autor Full Throttle
ja imam par banalnih pitanja.
|
Mhm...
Citiraj:
kako znam na koje sve lokacije prodavač šalje item? da li to piše pod stavkom "Ships to:" ili to samo znači di je besplatan shiping?
|
Ocito ako pise
Code:
Shipping to: N. and S. America
ne salje u Moldovu, jel...
Iako nije iskljuceno da ga kontaktiras i dogovoris da ipak posalje i negdje drugdje nego sto je eksplicitno navedeno.
Citiraj:
e sad, ako je uopće moguće da mi to dodje u hrv, kolko mi je to sigurno kupovati? mislim u smislu carine. da li je moguće da mi to tip stavi kao poklon pa da mi ne otvaraju na carini? kolike su šanse općenito da prođem bez plaćanja carine?
|
Carina ti je 2.000 kn po paketu fiksno + 74.54 kn + PDV po 10 grama. Pa si ti izracunaj fino...
Jos to dodas i PDV na sve to, onda jos 345.43 kn + PDV taksi i jos 100 kn manipulativnih troskova.
Nemoj zaboraviti niti krizni carinski namet od 532.43 kn + 3.14% od originalne cijene posiljke po tarifnom pravilniku.
Mislim da imas jos i rekurzivno zaracunate troskove intermodalnog kontinuuma i to ti iznosi 143.23 kn + 10% cijene postarine.
Citiraj:
edit: i neznam zašto piše u naslovu da je proc 640 a pod specifikacija da je 620
|
Zato sto si nepismen.