Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica
Nisam nikad čuja za slučaj da hladnjak previše stisne pinove, jer koliko vidim, procesor se nasloni na rubove socketa i onda se samo lagano stisnu pinovi, bez obzira koliki pritisak napravija.Provjeri to još jednom, ako nije problem.
I ne budi bezobrazan prema kolegi koji ti je pomoga jer ćeš na kraju dobiti super reputaciju gdje ti nitko neće htjeti pomoći, ili ćeš popiti ban.
|
Pomogao mi je u smislu da se sprdao na racun narucivanja procesora. Takve odgovore necu tolerirat. Ja sam sve procitao pa uklčjucujuci i njegov post batchevima procesora koje sam vidjeo i prije postanja linka na ovaj forum. MOgao je odgovorit lijepo pa bih i ja. Sto se ovoga tice ni meni nije jasno kako, ali sam nasao negdje jos jedan isti takav slucaj i kolega je onda kao popustio sam venomous i proradilo mu je. isti moj procesor bio je stavljen i na ausovu plocu sa serijskim coolerom i proradilo je na njoj sve iz prve. tada je stavljen i na arsock p67 extreme i na fatality plocu i sa serijskim coolerom rami rade u svim slotovima. Cim stavi moj venomous i zategne neradi. Cudno jako ali danas cu probati jos kod kuce dok je ploca vani.ali nema logike...