Imam wd caviar blue 640gb , kupljen 17.08.2010. i linksu !
Prije nego je prestao radit , pojavio se nekakav crveni ekran (nije red screen of death , bar mislim) S nekih cini mi se 5 mogucnosti odabira boota ili tako nesto , nisam stigao procitat jer je kratko trajalo !
Nakon toga , sam pokusavao upaliti komojuter , ali neuspjesno !
Dodje do dijela gdje mala crtica blinka u gornjem lijevom cosku i tako to blinka i blinka !
Nisam dugo cekao jer mi se ventovi na grafi pale tek kad udjem u windowse , ali nisam znao ni u cemu je tocno problem !
Palio sam ga par puta , pa sam napravio clear cmos , pa ponovo palio pa nishta !
Pa sam usao u bios , i tamo je sve bilo uredu !
Pa ponovno paljenje , i prilikom "blinkanja" i iscekivanja podizanja OS-a , slucajno sam cuo sitno "skljocanje" i zakljucio da to moze biti samo hdd !
U biosu ga uredno prepozna , izvadim ga i ubodem u drugi komp , u kojem doticni blokira podizanje win7-ce i u biosu ga nema , kasnije sam uspio podignit sustav dok je bio spojen , ali ga ni u windowsima nije prepoznao !
E sad , meni je najveca nepoznanica taj crveni ekran , i dali hdd-u ima spasa , ima 500gb podataka ...i naravno da su bitni ...
Svaka pomoc i odgovor su dobro dosli , i ako ima slicna tema s ovakvim simptomima nisam ju nasao !
Unaprijed vam hvala !