Pa nakon Dirt2 ovo bolje ide. Nema blura i lens flarea da ti se zgadi.
Sa druge strane cini mi se da ima malo staza. D2 je imao poprilicno, mozda se ovdje unlockaju, al pri kraju drugog...trokuta sam jos na istim stazama (finska, norveska, kenya).
Drift i ta sranja su bezveze, jeba ih Ken Blok da ih jeba. Iritira me sta svaki put kad nesto unlockam, a to je defacto svaku zavrsenu utrku, onaj idiot mora da odsere svoje i to se nemoze preskocit.
Osjecaj voznje je bolji nego D2 na momente, al ova rally auta klize po snjegu kao po asfaltu, kao da nema razlike. U D2 si na asfaltu, zemlji itd bas imao osjetno drukciji handling. Drift kroz krivine je sad tezi, jer auta gube snagu cim odes bokom, a isto to auto na parkiralistu za izivljavanje moze driftat od jutra do sutra....svasta.
Broj auta je zasad mizeran, Subaru il LanEvo ili francuz vs talijan u nizoj klasi. (kadet/manta/r5 ne racunam), D2 je imao nekoliko subarua i LanEvoa iz razlicitih godista i razlicite snage i handlinga. Ovdje samo mijenjam sponzora koji mi ne daje ni lovu
Overall, negdje plus a negdje minus. Popravili su performanse od D2, al ga ubitacno pojednostavnili.