Tema: Diablo 3
View Single Post
Staro 26.05.2011., 09:29   #444
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor domina Pregled postova
Joj sad ste me sjetili kak meni i pajdašima nikad nije bilo dovoljno mjesta u inventoriju, pa smo morali prebacivat iteme, rune i gemove prek mreže na lvl1 likove koji su se zvali tipa: zelenjava 1, 2, 3.. (set itemi), zlatnjava 1,2... (itemi za zlatnim slovima, ne sjecam se više kak se zovu, elite il tak nekak). Uglavnom bili smo pošteni i nismo koristili editor, al smo zato imali zaliha u skladištu .
Plugy odavno nije smatran cheatom, ali uvijek su se dijelili zbog tih stvari.

Nadam se da su riješili takve stvari.

Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Točno tako. I u regularnom su se mogle "transmjutati" tri nižeg u jednu višeg ranga, kao i "poušni" i još kojekakve stvari. Moglo se i miješanjem runa, gemova i raznih itemova (postoje recepti, naravno) stvoriti nekakav novi magic item.

Ako se dobro sjećam, najviše sam koristio (u početku) Tir+El, a kasnije Amn+Ral+Thul. Samo što je ove potonje bilo teže skupiti. Nisam koristio nikakve editrore jer to nije ni moguće na battle.net, a ionako je veći gušt nešto naći nego staviti editorom. Cheat-anje mi ubije igru, koja god bila. Mrzim cheatere.
Hehe, kolko recepata je bilo, nisi znao kojeg prvo probat jer si uvijek imao premalo runeova

A bome si naveo slabiju runu Al prilično dobra ak nemaš dobar item i skroz jednostavna za napraviti jer nisu rijetki ovi runeovi

--

Baš bih htio da konačno iteme koji su neidentificirani bude moguće identificirati bez odlaska u grad ili korištenja tomeova.