View Single Post
Staro 25.05.2011., 20:14   #168
Trotter IT Co
Premium
Moj komp

Trotter IT Co's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
sve ovisi, ako uzmeš slabije AA baterije, trajat će ti kraće, ako uzmeš jake, imat ćeš ih za dosta okidanja, a opet, tu je i sam aparat, kolko on može izdržat, tj. kolko troši...

Ove AA ili AAA su u plusu jer ih možeš kupit na svakom kiosku, pa nemaš brige sa onim... auuuuuu zaboravio sam napunit bateriju, ne mogu sad fotkat...

Buraz je imao fotić sa ovim običnim baterijama Olympus SP510 tak neš i dosta su mu trajale, cca nekih 600 slika ako su bile jače baterije unutra (veći broj mAh)...
Dok na svom Olympusu (kompaktu) imam "tvorničku" bateriju, al mi traje nekih 100 slika, ako i toliko kad je blic uključen...
Ali zato mi DSLR-u od Oly-ja na kojem imam originalnu bateriju, traje cca 700 okidanja.. + naručio sam zamjensku od Unirossa koja isto toliko traje...

Uglavnom sve ovisi od aparata do aparata.... Ja bi ti preporučio da možda uzmeš neki rabljeni za 700tinjak kuna, jer ćeš proć puno bolje od ovih novih za 600 kn... fotići u tom cijenovnom rangu su ti ko oni na boljim mobitelima... Čak su nekad mobiteli kvalitetniji u slici koju daju...
Trotter IT Co je offline   Reply With Quote