Citiraj:
Autor MAGARAC
Problem je sto oni mjere temperature na open benchu na 22c sobne temp. Treba ih zatvorit u kuciste pa izmejit buku i temp. Kod mene bez klime u sobi je terenutno 27.5c to napravi poprilicnu razliku u loadu, pogotovo u idleu.
|
U potpunosti se slažem. U konačnici kućište igra jako bitnu ulogu. Ali nekakva usporedba mora postojat.
Citiraj:
Autor MAGARAC
Svejedno ja jos uvijek mislim da je najobicnija i najjeftinija 580 jos uvijek najbolja kupnja. Referentni hladnjak je jedan od najboljih ref. hladnjak na bilo kojoj grafi i temperature a pogotovo buka nisu nikakav problem. Ni 0C potencijal nije nista slabiji. Jedino sa cim se ta dva model isticu je nereferentni PCB koji u stvarnom zivotu ne znaci nista a u ekstremnim situacijama su opet potrebni modovi da grafa ide do max. Regulacija na ref grafi nema nikavih problema sa zagrijavanjem ni voltazama do 1.21v.
|
Manja potrošnja od referentne s istovremenim OC-om, do 20° hladnija grafa (koja u konačnici produljuje životni vijek u neku ruku), a niti veća tišina nije na odmet. Iz tog razloga meni nije bilo šteta dat 100-150 kn više za Munju, dapače.
Možemo nastavit od CloD-u u odgovarajućem threadu da neidemo više u OT.