View Single Post
Staro 25.05.2011., 18:16   #402
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
To da. Na obicnoj ta igra trosi 1.5gb ali nije to glavni razlog zasto lose ide. Probal sam je i na radeonki sa 2gb pa ide jos gore. Bilo mi je cudno kak COD moze tak puno trosit sa onakvim teksturama.

Problem je sto oni mjere temperature na open benchu na 22c sobne temp. Treba ih zatvorit u kuciste pa izmejit buku i temp. Kod mene bez klime u sobi je terenutno 27.5c to napravi poprilicnu razliku u loadu, pogotovo u idleu.
Svejedno ja jos uvijek mislim da je najobicnija i najjeftinija 580 jos uvijek najbolja kupnja. Referentni hladnjak je jedan od najboljih ref. hladnjak na bilo kojoj grafi i temperature a pogotovo buka nisu nikakav problem. Ni 0C potencijal nije nista slabiji. Jedino sa cim se ta dva model isticu je nereferentni PCB koji u stvarnom zivotu ne znaci nista a u ekstremnim situacijama su opet potrebni modovi da grafa ide do max. Regulacija na ref grafi nema nikavih problema sa zagrijavanjem ni voltazama do 1.21v. Vise puta sam svoju grafu poganjao iznad 1000mhz sa 1.21 i nije se nista bunila niti zbog toga ima nekakvih problema.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.05.2011. u 18:28.
MAGARAC je offline   Reply With Quote