View Single Post
Staro 25.05.2011., 08:34   #7399
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor flyer1 Pregled postova
pa što ne staviše alessandru, ko da je frka odradit dobar dub s takvim proračunom bogami se ja iz prvih transformera jasno sjećam jedino scene pod mustangovom haubom, ostatak je arhiviran i potisnut u daljnju podsvijest sad se očajnički pokušavam prisjetit kojem je filmu m. rodriguez dala neki poseban smisao, al jbg, ne ide mi baš.
eo poredu odgovori:

Vjerujem da su alessandra i bar ipak malo većeg kalibra od protagonistice i da im jednostavno netreba/nemoraju pristati na gažu u nekom filmu s robotićima di će sa sigurnošću pobrat loše kritike aka. glupa plava djevojka namjenjena pokazivanju.

Megan -> nije moj tip Šalu na stranu, smatram da ima puno ljepših glumica s mnogo ljepšim scenama od nje.

Michelle -> Da, istina je, ni ja se nesjećam neke njene megauloge, al istini za volju nije imala ni priliku. No kako napisah, uloga u onom swat timu (ne klinjine cure) bi bila savršena za nju.

@McG
Keira mi neleži, još kad je vidim s tim siscama, izgleda mi ko neki dječačić Al da je imala dobrih uloga imala je, al imala je i manje dobrih. Sve štima kako odglumi i sve, al nije mi karakter/osobnost za neke uloge.

tnx što si me podsjetio za Domino