Citiraj:
Autor DJVoste
Pitaj ih da ako je nešto trulo u zgradi jel onda oni mogu intervenirat ili bi to trebali sami stanari nekog pozvat, jer ako je problem stvarno u zgradi, a b.net nema veze sa tim instalacijama onda će te samo zavlačit.
Tako je kod nas izbila vlaga u zgradi između 2 i 3 kata pa oštetila paricu i neki su imali jako loše parametre. Došao predstavniku stanara, objasnio problem i pozvali tehnicare koji su onda fino sanirali problem o tršoku svih stanara pošto se radi o zgradi i sad mi parica ima propusnost 17Mbps. 
|
Nije ništa trulo nit nema nikakvih vlaga uvjeti su zadovoljeni u ulazu kao i u cijeloj zgradi su instalacije skoro pa nove prije jedno 3-4 godine su ih postavljali. Reko je tehničar kad sam ga pitao o čemu se radi kaže da u cijeloj zgradi mojoj ima neki problem ne samo u mom ulazu i da nisam prvi kao koji se žali na brzinu (znam za frenda ulaz do da je isto zvao i ništa nisu riješili) i kao da će on napisat pritužbu da je još jedan zvao iz te zgrade pa da će poradit na tom da poprave, pito sam pa kad bi to mogli napravit onda, on kaže da nezna da će probat u što bržem roku i da kao oni kad naprave jedno onda se pojavi problem u drugoj zgradi i tako to da onda ide u krug.