su odlicno ukomponirani i kvalitativno i kvantitativno.
Jos kad sam skuzil da je na karti hr. glagoljica...vrhunski dodatak, uzet postojece mrtvo pismo je genijalna ideja.
Veliki plus su arkadni elementi poput tucnjave i obaranja ruku, bas lijepo dodje malo relaksacije u barskoj tucnjavi nakon nocnog klanja po shumi, jos da su ubacili neke logicke zavrzlame, bilo bi idealno.
Kaj se tice grafike, ful je cudna (FPS i postavke grafike nemaju veze jedno s drugim puno), bas na random varira al nigdje ne steka, tu i tamo trzne samo.
Bas me zanima koje ocjene dobiva witcher 2 kod recenzista koji su Dragon age-u 2 dali vise od 50% (po toj analogiji >400%). -->
Moram reci da je ovo prvi vrhunski rpg nakon dugo vremena (fallout je sad fps/rpg pa se ne racuna  ), prica je odlicna a igrivost izvrsna mada se treba naviknut jer ne tolerira bas najbolje suvisne klikove.
Prica+ makljaza lagane gamadi+ opako taktiziranje (HARD) kod vece gamadi + boss-ovi su odlicno ukomponirani i kvalitativno i kvantitativno.
Jos kad sam skuzil da je na karti hr. glagoljica...vrhunski dodatak, uzet postojece mrtvo pismo je genijalna ideja.
Veliki plus su arkadni elementi poput tucnjave i obaranja ruku, bas lijepo dodje malo relaksacije u barskoj tucnjavi nakon nocnog klanja po shumi, jos da su ubacili neke logicke zavrzlame, bilo bi idealno.
Kaj se tice grafike, ful je cudna (FPS i postavke grafike nemaju veze jedno s drugim puno), bas na random varira al nigdje ne steka, tu i tamo trzne samo.
Bas me zanima koje ocjene dobiva witcher 2 kod recenzista koji su Dragon age-u 2 dali vise od 50% (po toj analogiji >400%).
|