hmm, meni pak Warsow radi super, a nemam neki noviji komp (Core 2 Duo E6300 na 1.86 GHz, 4GB RAM, GeForce 8600GTS). ne pada ispod 125 fps na koliko je cap-an (cl_max_fps), a bez fps cap-a ide i na puno vise.
sto se tice UT/Quake like fps-ova, probao sam Nexuiz i Alien Arena-u i oboje su daleko od kvalitete i ispoliranosti koju pruza Warsow (s tim da je Nexuiz bolji od Alien Arena-e). ja sam inace poklonik UT-a, uvijek mi je nekako vise pasao nego Quake.
jedino kaj je bed kod Warsowa je da nema puno servera, tj nadje mi ih nekoliko desetaka, ali ih ima svega nekoliko na kojima puno ekipe igra i to vecinom instagib clan arena ili instagib deathmatch, a ja se zazelio ctf-a, domination-a i slicno

. od problema nedostatka servera/igraca pate i Nexuiz i Alien Arena. vjerujem da to nije slucaj s Quake Live-om, ali nemrem ga igrat kad se rusi u fullscreen-u.
probat cu i Open Arenu, ali mislim da sam ju prije probao i da mi nije valjala. jedino da nekako Quake Live proradi pa ga picim paralelno uz Warsow...