View Single Post
Staro 23.05.2011., 23:56   #1837
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Danas sam pričo sa tehničarom u vezi mog višemjesečnog problema i prvi put kad me nazvao reko sam mu moj problem te je provjerio u mom modemu/ruteru signal i sve mi je ok, al i dalje u nekim vremenima se spusti sa oko 15 što je super, na nekih 3 do 8 Mbps i kaže budem sad zvao kolege da pogledaju dali na tom čvorištu je zagušenje kakvo i nazove za nekih 5 minuta da nema zagušenja, ali da u mojoj zgradi ima neki problem kao da nisam prvi koji je zvao da mu se takve stvari dešavaju, reko ok pa dajte to riješite što prije, pa je nešto reko da je to drugi tim koji riješava, kad se tako desi na jednom mjestu oni resterete čvorište il šta već poprave to, pa na drugom mjestu se pojavi pa opet na tom prvom šta su popravili se počne isto dešavat i tako valjda u krug. Reko pa dajte to riješite ja plaćam za do 16 , a brzina mi dođe na nekih 3Mbps btw ping mi nije loš bude oko 15 kad nema opterećenja 10 bude no nikad mi nije prešo 25 samo znači brzina ode kvragu, kaže da će napisat žaldbu pa će predat tamo,baš me zanima čekat ću tjedan do dva ako ništa opet ću zvat, al više mi je zlo zvat ih i slat mejlove, a nemam živaca otić do njih tamo se žalit jel mislim da ni tako neću ništa postić.
Thermaltake je offline   Reply With Quote