View Single Post
Staro 23.05.2011., 21:54   #1835
Rebellion
Killer of your Dreams
Moj komp

Rebellion's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Exclamation Akcija "dajte da Vas prijedjemo"!

Evo vezano za BNetovu akciju "prodajmo vise veze nego sto imamo" i "dajte da vas prijedjemo".
Znaci redom, otkad sam uzeo BNet prije kakvih 2 mjeseca (najgora odluka u mom zivotu):
-reconnect svaka 24 sata uredno NE funkcionira (SVAKI put treba ručno napraviti ako ne zelis cekati pola sata da modem sam obavi)
-cca. svakih tjedan dana rade "redistribuciju" mreze i internet cijelu noc ne radi (bar na podrucuju novog zg)
-brzina je 90% vremena ispod 80% nazivne, 25% vremena 50% ispod nazivne!
-kad se prijavljuje kvar/problem,, jedini odgovor je posaljite mail (JER AGENTI NEMAJU TICKET SUSTAV!!!)
-sto se tice informacije o garantiranoj brzini, mlada gdjica iz SZK (= sluzbe za k$%#c) kaze kako je NORMALNO (citiram) ako je maximalna (nazivna) brzina usluge 8Mbps, da minimalna bude 0.1Mbps !!!
-takodjer, gdjica navodi da BNet ne garantira nista vezano za vrijednost pinga, i ponovno joj je sasvim normalno da ping prema Hrvatskoj (unutar Hrvatske, preko CIX-a) bude 80+, a prema Njemackoj 100+ . (iako bi se vjerojatno prilicno zasrala i panicila da je sama u takvoj situaciji, pa da ne moze ni lowqual clipove na youtube-u normalno gledati)
-svakih mjesec dana se dogodi pucanje cijele veze na cijeli dan (nesluzbeni info iz SZK da je mozda optika riknila)

evo trenutno s(t/r)anja na internet vezi:
ss1
ss2