View Single Post
Staro 23.05.2011., 14:25   #3108
krikesa
Premium

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor McT. Pregled postova
Imam jedan problem(čić) Naime, podosta item-a selleri šalju samo na "PayPal Verified address/Ebay Shipping Address".. e sad, ja bih naručio nešto "za nekoga" da dođe tome "nekome". Probao sam (za probu) s onim gift adresama, ali s polovičnim rezultatom - jedan item je došao na tu adresu, dok je drugi poslan na moju.
S obzirom da imam neke narudžbe, trebao bih doći na kraj s tim problemom. Na osnovnoj adresi u paypalu (s kojom sam se registirao i na koju glasi kartica) moguće je mijenjati samo adresu - ime ostaje isto. Kako da ovo rješim? Hvala.
Ja svako malo nekom drugom nešto naručujem i nikad nije bilo problema sa time, samo tokom uplate upišem shipping adresu i uvijek dolazi tamo. Inače svi tvrde da šalju samo na verified adrese, ali do sad po mom iskustvu (50ak stvari na jedno 10ak adresa) svaki puta je išlo na adresu koju sam upisao. 2-3 puta je jedino bio slučaj da stave moje ime, što je već u gradu problem ako primatelj živi u zgradi.

Citiraj:
Autor trpi Pregled postova
kupio neku glupost (Plastic Case For 2GB 4GB 8GB TF SD MicroSD Card) za 0,01$ sa free shipingom i lik poslao iz hong konga
kaaaako im se isplatiiii
Koliko sam skužio, novi selleri daju ovako neke gluposti jaaako jeftino, tek toliko da skupe neku reklamu te pokoji pozitivan feedback
Obično ima ograničenje da jedan kupac može kupiti samo jedan takav proizvod.

Citiraj:
Autor RAUL Pregled postova
Evo narucen jedan pa cemo vidjeti sta ce doci.U najgorem slucaju moze biti refund, a disk u najblizi kontejner ili reciklazno dvoriste
Ali pazi, ako dobiš i bude fake, nemoj tražiti refund na temelju toga da je fake, nego ako nema tracking broja, pravi se grbav i da nisi dobio. Je, priznam, malo je prljavo, ali što sad, i on igra prljavo.
Ako se javiš da je disk fake, onda će ti on reći da mu vratiš i da će ti vratiti novce. Tako onda moraš platiti da ga pošalješ natrag, zatim čekati da on to dobije, te da ti vrati novac (ako u međuvremenu ne nestane).
krikesa je offline   Reply With Quote