View Single Post
Staro 23.05.2011., 14:19   #99
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Ovo nije direktno vezano za glazbene preporuke, ali tekst je odličan osvrt i pregled hrvatske glazbene scene, tj. lakrdije pod nazivom estrada.
Pop u Hrvatskoj

Pop u svojem punom smislu i najboljem izdanju
McG očito te bude u oči, ali pokušaj malo gledat izvan kutije. Oće li ikad neki dental metal bend skupit puno ljudi, teško jer je onda komercijala ako je komercijala onda ne valja. "Pop" u RH je takav kakav je, ali definitivno uzima najveći dio kolača jer je ekipa najprovikanija, i jednostavno uz čašicu idu takvi tekstovi.

Još se nebi udala, tekst je u najmanju ruku smijurija ali prolaze ti lagani ritmovi i bezumni tekst i to je to. Da li se izgubio smisao za kvalitetu, možda ali definitivno svako doba nosi svoj dio muzike, pa tako se i publika ponaša.

Druga stvar je problem odabira i komisija, pa tako je na brdovitom balkanu ljudi bez pozadine dolaze kao samoprozvani stručnjaci u svim područjima, neko s političko medijske scene potpali vatru i bum, eto novog eksperta. I da velikim djelon si upravu, ali "forget about it" jednostavno je to borba s vjetrenjačama. I da ja Jelenu podržavam jer mi ima dobar glas, na stano Bextor koja je jedna od najjačih vokala u dance industriji trenutno
Baja 001 je offline   Reply With Quote