Dakle ovakva vam je situacija,
Prije tjedan dana sam reinstalirao Windowse 7 Professional (originalni) te postavljao sve programe koji su i prije bili i sve ostalo. Danas mi je laptop ostao bez struje te je otišao na hibernaciju na 5% baterije i sve se činilo u redu do prvog restarta kad je napravio check disk. Nakon toga check diska ne mogu u Chromeu apsolutno ništa otvoriti. Sve stranice mi se beskonačno dugo učitavaju, osim ako ne odem u incognito mode pa tako surfam. Onda sam pokušao prebaciti se na internet explorer, ali kako njega ne koristim na njemu sam isto za youtube recimo trebao flash player i odem na adobeovu stranicu skinuti ga no međutim izbaci mi da ga ne želi skinuti (umjesto onog active x čuda mi izbaci neki error).
Pokušao sam sa adobeove stranice skinuti onaj uninstaller za flash, ali ni to nije pomoglo pa bi eto zamolio nekoga ako se našao u istoj situaciji da mu se Chrome beskonačno dugo učitava u normalnom modu (u incognito radi ok), a IE9 ne želi instalirati flash player da mi javi rješenje jer mi se trenutno ne reinstalira opet sve na novo. Hvala.
Ako treba još kakav info samo pitajte