View Single Post
Staro 22.05.2011., 16:27   #1
Red Dwarf
Bajker s AMD-om na dresu
Moj komp

Red Dwarf's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Chrome ne radi najvjerojatnije zbog flash playera?

Dakle ovakva vam je situacija,

Prije tjedan dana sam reinstalirao Windowse 7 Professional (originalni) te postavljao sve programe koji su i prije bili i sve ostalo. Danas mi je laptop ostao bez struje te je otišao na hibernaciju na 5% baterije i sve se činilo u redu do prvog restarta kad je napravio check disk. Nakon toga check diska ne mogu u Chromeu apsolutno ništa otvoriti. Sve stranice mi se beskonačno dugo učitavaju, osim ako ne odem u incognito mode pa tako surfam. Onda sam pokušao prebaciti se na internet explorer, ali kako njega ne koristim na njemu sam isto za youtube recimo trebao flash player i odem na adobeovu stranicu skinuti ga no međutim izbaci mi da ga ne želi skinuti (umjesto onog active x čuda mi izbaci neki error).

Pokušao sam sa adobeove stranice skinuti onaj uninstaller za flash, ali ni to nije pomoglo pa bi eto zamolio nekoga ako se našao u istoj situaciji da mu se Chrome beskonačno dugo učitava u normalnom modu (u incognito radi ok), a IE9 ne želi instalirati flash player da mi javi rješenje jer mi se trenutno ne reinstalira opet sve na novo. Hvala.

Ako treba još kakav info samo pitajte
Red Dwarf je offline   Reply With Quote