Tema
:
The Witcher 2: Assassins of Kings
View Single Post
22.05.2011., 12:25
#
237
thesekiman
Pr0d1gy
Moj komp
Datum registracije: May 2010
Nešto kod mene očito nije u redu jer sam sve questove obavio i meni je quest marker na dokovima u harboru i tamo Šila cijelo vrijeme stoji. Kad želim započeti razgovor samo kaže "We'd best get to work" i to je to.
U sobi iznad birtije, druga vrata desno nema nikoga.
Nemam više ideja...
Čekaj, ti si nju već našao? Ako jesi, onda bi trebao krenuti prema Kayranu na mapi, tamo gdje je neki srušeni most, u biti već si bio na tom jezeru prije, i tamo ćeš se sresti sa Šilom
Ako to ne šljaka onda nemam pojma šta bi moglo biti, probaj loadati sejv gdje ti je quest-dva prije toga, pa će onda možda biti u redu kad ga budeš ponavljao.-->
Citiraj:
Autor
hammer_of_thor
Nešto kod mene očito nije u redu jer sam sve questove obavio i meni je quest marker na dokovima u harboru i tamo Šila cijelo vrijeme stoji. Kad želim započeti razgovor samo kaže "We'd best get to work" i to je to.
U sobi iznad birtije, druga vrata desno nema nikoga.
Nemam više ideja...
Čekaj, ti si nju već našao? Ako jesi, onda bi trebao krenuti prema Kayranu na mapi, tamo gdje je neki srušeni most, u biti već si bio na tom jezeru prije, i tamo ćeš se sresti sa Šilom
Ako to ne šljaka onda nemam pojma šta bi moglo biti, probaj loadati sejv gdje ti je quest-dva prije toga, pa će onda možda biti u redu kad ga budeš ponavljao.
Moj komp
CPU:
INTEL Core i7 4790K, Quad Core @ 4.0 Ghz, Boost @ 4.4 Ghz
MBO:
ASUS Maximus VII Hero
RAM:
CORSAIR Dominator Platinum, 2x 8GB DDR3-2400MHz
HDD:
SSD: Samsung EVO Basic 840, 2x WD Black 1TB
VGA:
PALIT 2x GTX970 4GB - SLI
Napajanje:
CORSAIR HX1000i
Monitor:
SAMSUNG T220 22''
WINDOWS 8 Pro - 64bit
Ostalo:
Kućište: NZXT H440 || Vodeno hlađenje: Custom loop, EK komponente || Volan: Fanatec CSW V1 ||