mene samo brine da nedodjemo na isti polozaj kao madjari, do prije par godina nema toga ko nije isao u madju kupovat pa cak i danas na mjesta di jos ima neke robe(kod njih je coca cola jos uvijek jeftinija 5kn po boci)...prije jedno dvije god ja i stari bili kod miholjca i kao ajmo skokniti u madju mi tamo, inace je u tom mjestu vrvilo trgovinama mi smo vidili jednog tipa s robom, 2 zene s cvijecem i jedna sto prodaje hot dogove i slicno i TO JE TO, mogu slobodno rec da ih je EU pregazila, ako nas EU ubaci pod svoje mi nemamo od cega zivjeti, i ponovo ce sve svesti sve na uvoz i skart robu, nemoze mi nitko rec da je ta svinja koju kupujemo pod ekstra kvalitetu bolja od ove sto ju sam zakoljem, no i to ce mi ukinuti jel cu morat klat u klaonici (bolesnici)
tamo di smo nekad mogli imati 50-100kn to ce sve oni pokupiti i sebe namiriti, ono sto se meni cine je da ova drzava vise nezna kako bi se odrzavala (citaj:vodila) i samo gura nekom drugom u ruke da se o njoj brine
no dosta off-a
auti ce se moci furat izmedju clanica EU-u bez problema (bez da se plati carina)
no mene zanima samo omjer prebacivanja nase valute u eure, ja mislim da bi trebali samo kn u E (1:1) tako bi svi bili sretniji