View Single Post
Staro 21.05.2011., 16:12   #17
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor iduk Pregled postova
Evo još jedan primjer kako se to radi. Firma u Njemačkoj naručuje solarne ploče iz Kine, ovi nemogu zadovoljiti kavalitetom pa moraju količinom. U Njemačkoj se vrši ispitivanje svake ploče i klasiraju ih i brandiraju. Možete misliti gdje završi druga i treća klasa. Mislim da je slična situacija sa hardverom, zar nije čudno da se u njemačkoj nedaju otključati semproni.
Rekao ti od zaovine jetrve Visageovog ujaka stric od tetke?

Daj ne prical pizdarije. Upravo radim na uvozu 100kW PV-a iz Kine (Shandong BOS Power Co.) i prva stvar je ta da nema apsolutne sanse da za bilo koje ozbiljne kolicine Kinesko Ministarstvo industrije i IT-a dozvoli takvo nekakvo drkanje ili da ces ih uvesti u nasu Bananu bez ispitnih izvjesca i declaration of conformityja.

Naravno da *moraju* _garantirati_ za svaki faking panel koji proizvedu, zato i postoji (pazi sad!) *garancija* ako neki panel ne bude odgovarajuce kvalitete, da ga mozes vratiti/dobiti novi/stogod.

Mozes nam reci koja je to "jedna firma u Njemackoj" i "jedna firma u Kini", jer ovako si isti kao onaj moj pametan sto mu se aktiviraju sklopovi za samounistenje uredjaja tocno nakon isteka garancije...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote