Jesam, ja sam zagovaratelj da se izvorne staze ne diraju, no nemoj zaboraviti da si na PCEkspertu gdje nije dopušteno vrijeđanje. Izbrisao sam ti jednu riječ.
I dalje se slažem s tobom da Filip i ostali uništavaju stazu sa stavom da se oni tamo već godinama voze i da je to biciklistička staze. Tu su u potpunosti u krivu i rade totalno kontra onoga što bi se trebalo raditi da se na Sljemenu dobiju prave biciklističke staze. Isto tako, da ne velim da je glupost ovo da tko ne želi neka se ne vozi po toj stazi. Opet, to je planinarska staza, a mi smo samo gosti. Planinari su na Sljemenu desetljećima. Oni su napravili staze, ne biciklisti. Biciklisti nisu napravili niti jednu svoju punu stazu. 3 benta, dva skoka i preostalih 8km planinarske staze nisu biciklistička staza.
Nemojte se previše toga doticati ovdje. Ovo je topic za pomoć novima/starima i za druženje na biciklima. Za sve ostalo tu Vam je uprava Parka prirode Medvednica i obratite se njima.
EDIT:
@ Chof
Nemoj provocirati. Isto kao da i tebi netko veli, dođi sa svojim biciklom do tunela i popni se gore pa si tek onda zaslužio spust.