View Single Post
Staro 20.05.2011., 21:19   #5
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor Codiac Pregled postova
koliko sam ja shvatio granice se otvaraju dakle ako nesto kupis u italiji platis punu cijenu i to je to nema dvostrukog carninjenja.
da problem su trenutacno atesti hakom i ostale agencije koje prodaju zrak.
Nisam ni mislio na carinjenje, vec samo na odbitak njihovog poreza i dodavanje naseg. Razlicite su stope.
Citiraj:
Msan se vec duze vrijeme prebacuje na druge djelatnosti a ovo ce muzti dok god budu mogli.
iskreno msan kao distributer mi se gadi to jest gade mi se njihove metode poslovanja jer to nije normalno.
Dugo vec radimo (moja firma) sa Msan-om i ima tu i losih iskustava ali moram priznat da su ukupno jako dobri. Znam da bi se dalo tu raspravljat ali nije tema za to.
Citiraj:
ulaskom u eu msan i asbis ce postati sitne ribe u moru posto ces moci uzet robu od bilo koga u eu i dofurat je u trgovinu u hr.
To me vec jaako zanima. Da barem netko ima iz prve ruke par rijeci o svemu tome, bilo bi dobro. Sto se tice razmjene robe izmedju Eu drzava mislim konkretno.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote